2º VOLTA: GUANYEM AL LÍDER!!

Derrota del Coviran Granada per 77-75 a la pista del CB Martorell, en la qual vam saber aprofitar l’avatatje obtinguda en la primera meitat (44-34) per guanyar el partit. Els visitants van reaccionar en l’últim quart, però els locals vam estar tota l’estona per davant i l’equip de Pablo Pin no va poder culminar la remuntada. Els tirs lliures de Xavi Guirao i una cistella de Nil Briá sobre la botzina van deixar sense recompensa els dos triples finals de Manu Rodríguez. El conjunt català trenca així una ratxa de set victòries seguides del Coviran Granada, que passa a ocupar el segon posat de la classificació. Devin Wright va ser el màxim anotador dels granadins amb 15 punts, ben secundat pels 14 d’Alejandro Bortolussi i EloyAlmazán.

Jofresa i Mayot van avisar al Coviran Granada que no anava a ser un partit fàcil amb un parcial de 5-0 de sortida. Entre Eloy Almazán, Devin Wright i cinc punts seguits d’Alejandro Bortolussi li van donar la volta al resultat (7-9), però els locals es trobaven còmodes sobre la pista i es van tornar a posar per davant gràcies a un encertat Álex Mazaira. Maodo Nguirane va debutar amb la samarreta rojinegra a 1:47 per al final de la primera cambra, abans que Carlos de Cobos posés l’empat a 20 des del centre del camp i sobre la botzina.

El pivot senegalès va anotar la primera canastra del segon acte, encara que el CB Martorell seguia per davant en l’electrònic i Pablo Pin va haver de demanar temps mort. Els catalans van aconseguir un parcial de 8-0 gràcies a l’aportació de Brià, Mazaira i Ahmed Khalaf, per la qual cosa l’entrenador granadí va haver de tornar a parar el partit. Una canastra de AloMarín va tancar el segon quart amb un preocupant 44-34.

El quadre visitant es va veure superat per l’enorme encert en el tir de l’equip de Joan Albert, que es va anar a vestuaris amb un 90% d’encert en el tir de dos punts. Nil Brià i Albert Real van anotar 10 punts cadascun, mentre que Bortolussi i Wright lideraven l’atac dels seus amb 8 punts cadascun.

Semblava que el pas per vestuaris li havia assegut bé al Coviran Granada, que va baixar de la desena de desavantatge gràcies a Carlos de Cobos i Devin Wright. Malgrat això, quatre punts seguits d’Ahmed Khalaf van obligar a Pablo Pin a parar el partit (56-46). Dues cistelles de Eloy Almazán van col·locar el 58-50 en el marcador abans de l’última cambra.

Els de Pablo Pin van seguir remant i entre AloMarín, Eloy Almazán i Maodo Nguirane van acostar al seu equip (58-56). Els visitants van tenir diverses opcions d’empatar el partit o de posar-se per davant, però les van malgastar i el CB Martorell va tornar a agafar aire gràcies a Jofresa i Guirao (63-56). Els tirs lliures de Guirao semblaven sentenciar el partit (73-65), però Manu Rodríguez, Carlos de Cobos i Alejandro Bortolussi li van donar vida al Coviran Granada (75-72). Una canastra sobre la botzina de NilBrià li va donar la victòria al CB Martorell, ja que va convertir en estèril el triple final de Manu Rodríguez (77-75).

El Coviran Granada va perdre així el seu primer partit després de set victòries consecutives. Els nassarites reben la setmana que ve en el Palau d’Esports al Aquimisa Laboratoris-Formatge Zamorano, un altre rival amb urgències.