S’obre l’exposició ’40 anys amb tu’

L’exposició 40 anys amb tu aplega un recull d’unes 300 imatges, classificades per categories i èpoques, on es fa un recorregut pels primers equips de l’entitat fins als jugadors i jugadores que actualment en formen part. A més, la mostra presenta les diferents samarretes de joc amb què els equips defensaven els colors del Club Bàsquet Martorell.

Del verd al blau

En l’exposició s’aprecia com la samarreta del CB Martorell ha variat al llarg dels anys: si bé en els inicis del club, el verd va ser el color oficial, el blau li ha pres el relleu i s’ha establert com el signe d’identitat del bàsquet a casa nostra.

Per engegar aquesta exposició, el club ha creat una comissió formada per unes 15 persones que s’han encarregat de fer la feina de documentació, recopilació d’imatges, retalls de premsa, medalles i trofeus i d’altres vivències que ja formen part de la història del club.

El president de l’entitat, Miquel Fusalba destaca l’ajuda de persones lligades al club i aficionades al bàsquet per completar la mostra. “És una exposició limitada per l’espai, però molt complerta. Ha hagut socis que han col·laborat amb nosaltres i hem contactat amb persones que havien estat relacionades amb el club. Gràcies a la col·laboració de tothom hem pogut tirar endavant aquesta exposició”, ha dit.

Oberta fins al 2 de juliol

De la seva banda, l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa ha felicitat el club pel 40è aniversari: “el bàsquet s’ha consolidat a Martorell, és importantíssim que les entitats creïn un teixit associatiu important. Amb aquesta teranyina social s’aconsegueix que tothom se senti com a seu el club. El bàsquet és una activitat molt arrelada, sou una de les entitats de referència del teixit associatiu. Per a l’ajuntament, que feu accions socials és molt bo, i per això volem felicitar-vos”.

L’exposició podrà veure’s els dilluns, els dimecres i els divendres de 17.00 a 20.00 hores al local de l’Agrupació Excursionista, al Pavelló Esportiu Municipal, fins el mes de juliol. Coincidint amb el sopar de final de temporada el club, previst per al 2 de juliol, l’entitat mantindrà la mostra oberta al públic.