Adrià Alonso dirigirà l’EBA

Adrià Alonso és el nou entrenador del primer equip del Club Bàsquet Martorell. El tècnic martorellenc, que aquest curs ha dirigit el Sabadell Sant Nicolau (EBA), relleva a Borja San Miguel a la banqueta martorellenca. A més, Alonso assumeix les funcions de director tècnic substituint a Xavier Garcia.

Alonso coneix el club a la perfecció perquè ha estat jugador i entrenador de la base. Com a entrenador va iniciar-se fa més d’una dècada a les banquetes al Basket Almeda i, posteriorment, al CB Cornellà on, al curs 2012-2013, va ser quart als Campionats d’Espanya cadet. Un any després es va incorporar al júnior del FIATC Joventut on va proclamar-se sotscampió d’Espanya després de ser campió de Catalunya. Això li va permetre fer el salt a dirigir per primer cop un equip sènior a la Lliga EBA: Sabadell Sant Nicolau, la temporada passada.

Aquest dimecres 25 de maig Adrià Alonso iniciarà un seguit d’entrenaments amb la plantilla del primer equip al Pavelló Esportiu Municipal. Hi seran tots excepte Dvon Campbell, qui va acabar el seu contracte amb el club, i els tres jugadors vinculats del Bàsquet Manresa: Deng Mayot, Guillem Jou i Nil Sabata.