Apunta’t al Campus d’estiu

Des del Club Bàsquet Martorell us informem que ja hem obert les inscripcions per a participar en el Campus de tecnificació d’aquest estiu que tindrà lloc del 27 de juny al 29 de juliol a les instal·lacions del Pavelló Esportiu Municipal. Les persones interessades poden inscriure’s a les oficines del club al Pavelló Esportiu Municipal els dilluns, dimecres i divendres, de 17 a 20 hores.

Un any més, el Campus de Bàsquet pretén acollir a jugadors i jugadores d’iniciació i perfeccionament tècnic. Els entrenaments estan enfocats a la millora dels fonaments del basquetbol, com botar, passar, llançar a cistella o d’altres i de millora de domini de la tècnica a càrrec dels coordinadors i tècnics del nostre club. L’estiu és una bona època per aprendre a millorar els conceptes del bàsquet i, alhora, amb una excursió i una visita a la piscina per setmana.

Els preus són els següents: 2 setmanes: 110 € (socis) | 120 € (no socis); 3 setmanes: 120 € (socis) | 130 € (no socis); 4 setmanes: 140 € (socis) | 150 € (no socis) i 5 setmanes: 150 € (socis) | 160 € (no socis).

Una de les novetats és que hi haurà servei d’acollida de 8 a 9.00 hores amb la condició que, com a mínim, hi hagi un mínim de 8 persones inscrites.

Per a desenvolupar el Campus d’estiu comptem amb el suport de l’Ajuntament de Martorell, Inovyn i Assegurances AXA.