Barton, al torneig ‘3×3’

Lubos Barton serà al torneig de bàsquet 3×3 que tindrà lloc el proper dissabte 30 d’abril a la plaça de les Cultures de Martorell. El jugador del filial del FC Barcelona de bàsquet és previst que interactuï amb els jugadors que participin en el torneig al voltant de les 12 del migdia. Posterioment també es farà fotografies i signarà autògrafs amb qui ho desitgi.

Barton ha estat un jugador de referència del bàsquet europeu. El txec ha jugat al Joventut de Badalona, al València Basquet, Baloncesto Fuenlabrada i al FC Barcelona on des d’aquest curs juga al filial. Amb l’equip blaugrana va guanyar l’Eurolliga (2010), la Lliga ACB, la Copa del Rei, la Supercopa ACB i la Lliga Catalana. Amb la Penya va ser campió l’Eurocopa FIBA, la Copa ULEB, la Copa del Rei i la Lliga Catalana.

Inscripcions obertes per al torneig
El torneig de 3×3 és obert a tothom i haurà, a més, un concurs de triples, un concurs two ball i activitats amb cadira de rodes. La jornada tindrà lloc de 9.30 a 14.00 i de 15.30 a 18.00 hores.

En l’aposta del club d’apropar la pràctica del bàsquet als ciutadans de Martorell fem aquesta jornada que també té una connotació social. Per a participar al Torneig 3×3 cal inscriure’s a les oficines del CB Martorell (Pavelló Esportiu Municipal) els dilluns, dimecres i divendres, de 17.00 a 20.00 hores, com a màxim fins el dimarts 27 d’abril. 

Un concurs per a les famílies

Una de les propostes previstes en la jornada de bàsquet al carrer serà el concurs two ball adreçat a pares, mares, fills i filles. És un concurs de tir que es realitza per parelles i durant un temps determinat la parella haurà de sumar la màxima puntuació possible llançant a cistella des de diferents posicions. En la inscripció és imprescindible que les parelles estiguin formades per un adult/a i un nen/a.

El concurs de triples, el concurs de two ball i les activitats amb cadira de rodes les inscripcions es faran el mateix dia de la jornada de bàsquet al carrer. El CB Martorell instal·larà un punt de servei de bar durant tota la jornada que compta amb el suport de l’Ajuntament de Martorell, la Diputació de Barcelona i Inovyn.

Animeu-vos a participar-hi!

Fotografia: Getty Images