Basket a l’Escola Lola Anglada

Avui dimecres 14- F, com portem fent tot el mes, hem visitat l’Escola Lola Anglada per a realitzar una classe d’educació física i donar a conèixer el bàsquet, aquest esport que tant ens apassiona. Ho fem de la mà del coordinador Andreu Cardós i l´entrenador Manu Hernández. Avui ha estat un dia especial perquè els alumnes de 1º i 5º de primària han comptat amb la col·laboració del nou base del #LEBPlata, Antonio de Pina i el pivot, Deng Mayot.

Us deixem el “crit de guerra” que realitzen cada equip del nostre club abans i després de cada entrenament i partit de la veu dels alumnes l’Escola Lola Anglada:

 

 

Actualment tots dos jugadors resideixen a Martorell i demostren un gran interès i compromís amb el club i la ciutat, tant en les activitats a les escoles com en l’apadrinament i tecnificació que realitzem als entrenaments setmanals. La voluntat d’aquest club sempre ha estat fer ciutat i que el bàsquet sortís del Pavello Municipal per arribar a tots els nens i nenes de la ciutat, tan perquè puguin competir amb nosaltres com perquè tinguin una cistella a cada barri i encomanar la seva pràctica.

Aviat realitzarem aquestes col·laboracions amb altres escoles de la ciutat per tal d’estendre al màxim la pràctica i estima d´ aquest esport. En les pròximes setmanes anunciarem la propera escola.