Bàsquet al carrer

El dissabte 30 d’abril des del CB Martorell organitzem una jornada de bàsquet al carrer a la Plaça de les Cultures amb un torneig de 3×3 obert a tothom, un concurs de triples, un concurs two ball i activitats amb cadira de rodes. La jornada tindrà lloc de 9.30 a 14.00 i de 15.30 a 18.00 hores.

En l’aposta del club d’apropar la pràctica del bàsquet als ciutadans de Martorell fem aquesta jornada que també té una connotació social. Per a participar al Torneig 3×3 cal inscriure’s a les oficines del CB Martorell (Pavelló Esportiu Municipal) els dilluns, dimecres i divendres, de 17.00 a 20.00 hores, com a màxim fins el dimarts 27 d’abril. 

cartellUn concurs per a les famílies

Una de les propostes previstes en la jornada de bàsquet al carrer serà el concurs two ball adreçat a pares, mares, fills i filles. És un concurs de tir que es realitza per parelles i durant un temps determinat la parella haurà de sumar la màxima puntuació possible llançant a cistella des de diferents posicions. En la inscripció és imprescindible que les parelles estiguin formades per un adult/a i un nen/a.

El concurs de triples, el concurs de two ball i les activitats amb cadira de rodes les inscripcions es faran el mateix dia de la jornada de bàsquet al carrer. El CB Martorell instal·larà un punt de servei de bar durant tota la jornada que compta amb el suport de l’Ajuntament de Martorell, la Diputació de Barcelona i Inovyn.

Animeu-vos a participar-hi!