Bàsquet pels quatre costats

La primera edició de ‘Bàsquet al carrer’ va ser tot un èxit de participació amb prop de dos-cents jugadors repartits en 45 equips que van gaudir de la competició de 3×3 celebrada a la pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal. L’activitat era prevista a la plaça de les Cultures però la pluja va provocar disputar-ho en l’escenari alternatiu.

Durant el matí, van tenir lloc les fases prèvies de la competició de 3×3 i la visita del jugador del filial del FC Barcelona Lassa, Lubos Barton. El txec va compartir llançaments i concursos de tir amb els jugadors del nostre club i el president de l’entitat, Miquel Fusalba, li va lliurar un obsequi.

Finals i concursos de triples

Les finals van coronar l’equip NBA mini com a guanyador en categoria premini, elsChoco Crispies en mini, l’equip Lechugas en infantil, els All Stars en cadet, els Manzanillas en sènior i Una de bravas a la categoria de veterans.

En el concurs de two-ball, la parella formada per Jan Collado i Dani Guerrero van sumar la màxima puntuació, mentre que Pau González, Pau Roy i Dani Guerrero van ser els campions en el concurs de triples, en les seves respectives categories (mini, infantil i sènior). L’equip ACELL, de la Fundació Privada Arc de Sant Martí, també va participar en aquetsa jornada de bàsquet

Aquesta activitat vam comptar anb el suport de l’Ajuntament de Martorell, la Diputació de Barcelona i Inovyn. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports, Belén Leiva, van ser els encarregats de lliurar els premis als guanyadors.

Des del CB Martorell volem donar les gràcies a totes les persones que hi van participar i als tècnics i coordinadors que van fer una feina impecable perquè la jornada fos perfecta.