CAMPUS MARC BERNADÍ: Obrim Inscripcions

CAMPUS MARC BERNADÍ: Obrim Inscripcions!

Que millor que aprofitar la Setmana Santa per fer esport i amics? Doncs aquesta és la proposta que llença el CB Martorell per a tots aquells petits que vulguin conèixer més de a prop aquesta disciplina esportiva tan emocionant de la mà dels entrenadors titulats del nostre club en què realitzarem activitats, tant de tècnica individual com grupal.

Aquest Campus porta per nom Marc Bernadí, el núm. 22 del nostre #LEBPlata, que ens està fent Viure el Millor Bàsquet de l’Història de Martorell. El “noi de la casa” serà present al llarg del campus on impartirà sessions amb la participació dels seus companys d’equip del LEBPlata. Queda palesa la voluntat de contagiar i fer créixer la passió pel bàsquet per part del 1r equip.

El Campus donarà el tret de sortida el dilluns 26 de Març i tindrà una durada de 4 dies on cada dia es treballaran fonaments diferents de la disciplina, com sistemes de joc, vot, llançament o defensa. Una proposta dinàmica i divertida en la qual pretenem que els participants puguin aprendre mentre que gaudeixen fent nous amics. Per altra banda, cal recalcar que no cal haver jugat mai a bàsquet ja ajustarem els grups per edats i nivells.

Les inscripcions les podreu fer a la Secretaria del CB Martorell al Pavelló Esportiu Municipal tots els Dilluns, dimecres i divendres de 17 a 20h. Per fer-la caldrà que porteu aquesta butlleta amb la informació degudament complimentada, flayer que en els dies vinents serà repartida per totes les escoles de la ciutat de Martorell. Recordeu que hi ha places limitades, no badeu! A més, per participar d’aquest campus, el club farà entrega d’una samarreta de record.

Per últim, només ens queda engrescar a tots els pares i mares a inscriure els vostres fills i filles a un Campus on no només podran desconnectar de la rutina de l’escola, sinó que faran salut aprenent un nou esport i podran relacionar-se amb més canalla de la seva edat de tota la ciutat. US HI ESPEREM!