CONEIXEM A MARC BERNADÍ

Seiem amb en Marc Bernadí Valls, el nº 22 del nostre #LEBPlata #Martorell, per coneixer la seva trajectòria, la seva visió de l’equip i el seu compromís amb el club. En Marc, va néixer a Martorell el 4 de juny de l’any 1993. Amb 24 anys, ens comenta que viu independitzat, feliçment casat i treballant com a programador numèric; feina per la que s’ha preparat i li encanta.

Preguntant-li com va viure l’ascens a la categoria LEBPlata, afirma que: “va ser un any que ens va sortit tot rodó, després de dos anys lluitant l’ascens amb tota una afició darrere”. Diu que la clau va ser, que tot i tenir un equip curt, tenien un grup molt ben compensat i amb molt bon rotllo dins la pista. Tot i que recorda que va ser un inici de temporada força dur per la pèrdua del nostre estimat Jordi Fusalba.

En Marc, aprofita per enviar un missatge pels més petits del club: “l’esport no només et serveix per fer salut, sinó per fer amics de per vida”. Animant-los que en els mals moments que també porta la competició esportiva amb derrotes i lesions, no s’ha de perdre l’actitud ni tirar la tovallola.  En quant li em preguntat que era per ell ser blau, ens explica quin orgull resulta per ell portar el nom de #Martorell, el seu poble, per tota la península. Finalment en Marc, fa una crida a l’afició blava per lluitar partit rere partit amb nosaltres a la grada com a element fonamental per guanyar els partits.