CONEIXEM A XAVI GUIRAO

Avui seiem amb en Xavi Guirao Majo, nº11 el nostre #LEBPlata #Martorell, per conèixer la seva trajectòria, la seva visió de l’equip i el seu compromís amb el club. En Xavi compatibilitza la seva feina com jugador professional de bàsquet amb feines de model, tant per a revistes, desfilades o spots publicitaris.

Va començar a jugar a bàsquet des de ben petit, quan tenia 7 anys, i ho va anar combinant amb la seva altre passió esportiva, el futbol. Fins que un dia va rebre una trucada de la Selecció Catalana que el convocava i va ser quan es va decantar solament pel bàsquet. En la seva trajectòria ha jugat a ciutats com Girona on va poder compartir vestuari amb Raul Lopez o Roberto Dueñas.

 Parlant de l’equip i la seva situació a la classificació, es mostra convençut d’aconseguir la permanència i recalca que: “hi ha un grup amb molt bones persones i amb molt bon feeling que ha fet que tot i la mala ratxa el vaixell no s’hagi enfonsat i seguim navegant” En Xavi aprofita per llençar un missatge pels nens i nenes del bàsquet base de Martorell: “A més gaudiu, millor jugareu”. També reconeix que: “les últimes tres victòries a casa han estat gràcies a la GRADA!”. D’aquesta manera recorda en el nom de l’equip i tot l’staff l’importància que l’assistència als partits. Per acabar li preguntem quin pensament té respecte al seu futur professional més enllà del bàsquet i ens explica que donats que és graduat en INEF i ha acabat un Màster en Gestió Esportiva, lluitarà per seguir en el món del bàsquet com a Director Esportiu d’algun club.