Continua la ÈPICA – VICTORIA VS PLASENCIA

Victoria en front el Plasencia (95-85)

Tots dos equips enfrontaven un partit que valia el doble. No tan sols necessitaven sumar, sinó evitar que el rival més a prop a la classificació ho fes. El Martorell, n’era conscient i ho va fer. Tot i la tossuderia del conjunt extremeny en la seva remontada al 2n quart, els blaus consolidaven la victoria amb l’avantatge dels 3r i 4t temps.

Després d’un intercanvi de canastres fàcils, en el qual tots dos equips es temptejaven mútuament, en el segon equador de la primera cambra CB Martorell accelerava el seu joc per marxar en el marcador. Recolzant-se en els punts d‘Homs, Mazaira o Xavi Guirao, dos parcials de 5-0 van comportar a un engruixat avantatge local d’onze punts (30-19).

Valoració de l’entrenador del CB Martorell, Joan Albert Cuadrat:

 
Remuntada placentina des de la línia de tres abans del descans:
No obstant això, per fi es va espavilar l’Extremadura Plasencia i, amb sis punts consecutius, Mendes va ficar al seu equip en la dinàmica anotadora. Després de ballar el marcador entorn d’un avantatge local d’entre 8 i 10 punts. Sorpresa de l’Extremadura que van marcar a dos minuts per al descans va fer voltejar l’electrònic. Si bé el Plasencia va seguir minant diferències a poc a poc, va ser a la recta final quan es va produir la remuntada. Dos triples de Dylan Poston i, al límit del rellotge, Miguel Martínez, precedits per quatre punts de Adri Fuentes i Seydou Aboubacar des de la línia de tirs lliures van posar el 44-47 per al quadre visitant.

Massa tarda per revertir la dinàmica

Dylan Poston va tenir un d’aquests dies en els quals es troba inspirat per fer grans nombres. Una llàstima que no servís per res. En línies generals, els locals estaven molt més endollats en totes les facetes.
Els errors anteriorment comentats va treure al Plasencia del partit. Fent que entrés en barrina davant un CB Martorell que, a diferència dels extremenys, no aixecava el peu de l’accelerador per evitar que se’ls escapés la trobada. L’Extremadura Plasencia tan sol va ser capaç de reduir diferències fins als sis punts. La victòria martorellensa no va córrer perill a cap moment.

Jugadors més destacats
Per part local,

Mazaira amb 16 punts. Amb un 2/5 en tirs de dos i un 4/9 en tirs de tres.
Homs amb18 punts. Amb 5/8 en tirs de dos, 2/3 en tirs de tres i 2/2 en tirs lliures.
Xavi Guirao amb 20 punts. Amb 1/4 en tir de tres, però amb 5/6 en tirs de dos i un sorprenent 7/7 en tirs lliures. Van ser els més encertats en la faceta anotadora.

Mentre que de l’Extremadura Plasencia, els més anotadors van ser:

Dylan Poston (sobresortint amb 20 punts). Gràcies a un percentatge de 6/10 en tirs de tres i un 2/2 en tirs lliures.
Miguel Martínez (11 punts amb un 1/5 en tirs de dos i un 3/4 en tirs de tres).
Mario Álvarez amb13 punts. Un 1/4 en tirs de tres, 4/8 en tirs de dos i 2/2 en tirs lliures.

No sabem si és casualitat o no, però el que és indubtable és que el rellotge de sorra de la temporada corre en contra del Plasencia. No pot permetre’s el luxe de tirar per la broda un projecte que hauria fet ressorgir de les seves pròpies cendres a un club de 40 anys d’història i un referent de les lligues LEB. En el cas del CB Martorell, no permetrem que tot l’esforç dut a terme per tot un club i tota una afició quedi en un no res i és per això que l’equip està compromès a lluitar fins l’última cistella per la permanència a #LEBPlata.