Felicitats, Deng!

El jugador del primer equip del CB Martorell, Deng Mayot, va debutar diumenge a la Lliga ACB en la derrota de l’ICL Manresa davant el Morabanc Andorra. El pivot de Sudan del Sud, vinculat amb el CB Martorell, va estrenar-se en la màxima competició estatal de bàsquet al Nou Congost. Jou va estrenar-se a l’ACB el novembre passat i només falta Sabata.

Amb aquesta estrena, el pivot Deng Mayot s’ha convertit en el primer jugador de Sudán del Sur a jugar a l’ACB. Mayot, que va estar tres minuts sobre la pista, va capturar dos rebots. En aquest curs, a Martorell, el jugador del Sudan del Sud està tenint un promig de 6,8 punts; 5,4 rebots i 5,7 de valoració.

Un jugador de futur

El tècnic de l’ICL Manresa, Ibon Navarro, assegura que “és un jugador que té les seves virtuds, sobretot atlètiques, encara que acusa la seva inexperiència. Hem decidit donar-li entrada a pista i passen coses: surt i toca dues pilotes, agafa un rebot, després li treuen, però l’agafa on ningú hi arriba… Crec que és un jugador de futur”, apunta.

Mayot és el segon jugador de l’ICL Manresa dels tres vinculats al CB Martorell que debuten a l’ACB. L’1 de novembre passat, Guillem Jou va estrenar-se amb l’equip del Bages en un derbi davant el FIATC Joventut. Nil Sabata ho va fer el curs passat.