Diumenge, tu també jugues!

El nostre primer equip masculí es juga la permanència a la Lliga EBA davant l’Arenys Bàsquet. És per això des de l’entitat estem fent una crida als aficionats martorellencs perquè aquest diumenge 8 de maig (17.30 h) el Pavelló Esportiu Municipal estigui ple per empènyer-lo cap a l’objectiu de la salvació.

Els aficionats que es presentin al Pavelló podran animar al CB Martorell a través d’animadors inflables de color blau per gentilesa d’Autoescola Nova que es repartiran entre els assistents. El president del club, Miquel Fusalba, explica que “necessitem més que mai l’afició de Martorell per aconseguir la victòria que ens falta per donar continuïtat al nostre projecte a la Lliga EBA. Aprofito l’avinentesa per agrair a les empreses, entitats i persones a títol personal que estan implicades en aquest projecte i que ens serveixen per enfortir la família del bàsquet a Martorell”.

Cheeleaders, en acció

Una de les novetats d’aquest diumenge serà l’estrena de les ‘Cheerleaders’ de l’entitat. Una desena de noies de L’Espai Dansa amenitzaran el descans amb diverses coreografies. Carme Vea, directora de l’Espai Dansa, explica que “per a nosaltres és un plaer poder fer allò que més ens agrada i que donem suport a un equip de casa nostra. Serà una prova pionera amb la intenció que tingui continuïtat la propera temporada”.

El CB Martorell demana als jugadors, tècnics, pares i mares de l’entitat que omplin el Pavelló vestits amb una samarreta de color blau.