El sènior B, de repesca

El sènior masculí B disputarà la fase de permanència a Tercera Catalana després de perdre en l’última jornada a la pista del Tremp (81-71). L’equip que entrena Jordi Sandabrià va acabar el curs amb un balanç negatiu de 9 victòries i 21 derrotes en 30 jornades de campionat.

Aquest diumenge (18h, Pavelló Esportiu Municipal) se les haurà davant el CB Santa Perpètua en una eliminatòria al millor de tres partits. El segon partit de l’eliminatòria s’ha fixat pel 22 de maig (10.30 h) a Santa Perpètua i, si fos necessari un tercer partit de desempat, es jugaria a Martorell el 29 de maig (16 h). L’equip del Vallès Oriental va acabar en tretzena posició al grup 7 de Tercera Catalana amb un balanç de 8 victòries i 22 derrotes.

I el femení, a la Copa Primavera

El sènior femení debutarà, aquest dissabte (17.30 h) a la Copa Primavera, una competició de tres jornades que enfronta als equips de Tercera Catalana un cop finalitzada la fase regular. L’equip de Mario Fuentes ha quedat enquadrat amb el CB Granollers i el CB Tona, segon i tercer classificats del grup 1, al final de la fase regular. En la primera jornada disputada el cap de setmana passat el CB Granollers va vèncer per la mínima a la pista del CB Tona (57-58). Les noies tancaran la Copa Primavera el 22 de maig, al Pavelló Esportiu Municipal, davant el CB Tona.