Ens visita l’Arcos Albacete

Aquest diumenge 25 ens visita l’Arcos Albacete a la classificació de la categoria #LEBPlata amb 13 victòries en enfront de les nostres 4. Un equip que no ens ho va posar gens fàcil en el partit d’anada. Semblava que podria ser però a l’últim segon i sobre la botzina ens van encistellar un triple que va girar el marcador pel conjunt d’Albacete.

Però ara no som l’equip que va viatjar mesos enrere, l’equip està consolidat i les noves dinàmiques introduïdes per Joan Albert Cuadrat han començat a donar fruits. A més aquest cop som nosaltres qui juguem a casa amb el suport d’una grada cada cop més entregada, reconegut pels mateixos jugadors que agraeixen molt aquesta passió.

En el descans d’aquest partit l’equip vol tenir un obsequi amb l’afició posant a concurs de tirs lliures entre els més petits dels assistents al partit. Aquesta setmana els nois signaran una pilota de bàsquet amb les que juguen habitualment per agrair la seva fidelitat en els moments més durs i el suport fonamental que ens ha acompanyat en les darreres victòries a casa.

Com sempre quedeu convidats/des al partit al Pavelló Esportiu Municipal, diumenge 25 a les 12:30h. L’entrada té un cost de 5€ i per a grups superiors a 5 persones podeu demanar invitacions al mateix web: cbmartorell.cat/demanar-invitacions

Aquest Diumenge, FEM PINYA!