Estrenem nou web

Coincidint amb la celebració del 40è aniversari del Club Bàsquet Martorell, aquest 2016 estrenem un nou disseny del web de l’entitat perquè entenem la comunicació com una eina bàsica de proximitat amb tots els actius que formeu part del club (jugadors, entrenadors, directius i famílies) i la resta de clubs.

Amb aquest nou portal electrònic pretenem fer un pas endavant i adequar-nos a les noves necessitats comunicatives que els nous temps ens reclamen. Aquí hi trobareu tota la informació oficial de l’entitat, des de les notícies d’actualitat, les plantilles, els resultats i l’agenda de partits.

Som un dels clubs amb més tradició de Catalunya i som a més un dels que continua fidel als seus principis de formar persones a través de l’esport. De transmetre valors i de treballar i estimar un club que ha vist créixer una massa social que té en el bàsquet el seu punt de connexió.

Som un club de referència a Catalunya, de comptar amb una estructura esportiva formada per més de 200 esportistes en 17 equips que porten el nom de Martorell i que representen els valors esportius de superació, solidaritat, respecte i esportivitat.

Volem continuar en aquesta línia de formació, de treball i d’il·lusió. I ho volem fer comptat amb tots aquells que estimen el bàsquet i que volen continuar aquest camí de formar esportistes i persones amb sòlids valors humans.