Fem 40 anys!

En commemoració dels 40 anys de bàsquet al nostre municipi, des del Club Bàsquet Martorell estem preparant un seguit d’activitats per escenificar quatre dècades d’aquest esport a casa nostra. Les activitats més destacades són una exposició retrospectiva i el sopar a final de temporada.

A partir del mes de maig la sala d’exposicions del Pavelló Esportiu Municipal acollirà la mostra fotogràfica del 40è aniversari de la pràctica del bàsquet a Martorell. En diferents panells es recolliran un seguit d’imatges durant aquests anys que narren la història del nostre club. Aquest 40è aniversari és un bon moment per explicar d’on venim i per fer partíceps a tots aquells jugadors i jugadores, entrenadors, directius i presidents que han format part dels diferents equips de l’entitat.

En la mostra també es podrà veure una selecció de samarretes que han lluït durant aquests 40 anys de l’entitat.

L’11 de juny, sopar commemoratiu

L’acte principal dels actes de commemoració del 40è aniversari del CB Martorell serà el proper 11 de juny coincidint amb el sopar de final de temporada 2015-2016. El club pretén aplegar al màxim de persones que durant aquestes quatre dècades han format part de la família del bàsquet al nostre municipi. Per això, ens agradaria comptar amb l’assistència de tots i totes aquelles persones que bé com a jugadors, entrenadors, directius i diversos col·laboradors, han tingut relació el bàsquet i que, per tant, han format part de l’història del club.

Per assistir al sopar cal inscriure’s prèviament a les oficines del CB Martorell al Pavelló Esportiu Municipal (Av. Fèlix Duran i Canyameres, 1), els dilluns, dimecres i divendres, de 17.00 a 20.00 hores o bé al telèfon 93 775 51 11.