Martorell planta cara a l’actual líder fins al final

 

Els martorellencs vam fer patir a l’ara líder de la lliga

Aquest diumenge 11-F vam encaixar una nova derrota, el Fundación Globalcaja La Roda ho va tenir certament complicat. Jugàvem a casa amb una grada força buida deguda la celebració del Carnaval la vigília del partit. Tot i això vam poder vibrar fins a l’últim segon gràcies a l’actitud i entrega d’un equip que no es va donar per vençut.

Gràcies a aquest gir d’actitud i perseverança, ens vam posar en partit fins al punt de superar en alguns moments l’avantatge del rival.

Els locals no vam posar les coses fàcils a un poderós rival, i, gràcies a la qualitat i competitivitat de Nil Brià i un Deng Mayot que va aprofitar els seus centímetres per recuperar tots el rebots que va poder , van aconseguir finalitzar el primer quart amb tres punts de marge en l’electrònic (19-16).

En el segon període, el conjunt d’Albacete va pujar el seu nivell de joc i va aconseguir arribar a la mitja part de l’enfrontament amb dos punts d’avantatge (34-36).

 

 

En la segona meitat, els visitants van sortir disposats a trencar el partit, i van obtenir set punts de diferència al final del tercer quart (51-58). En el darrer  La Roda aconseguia mantenir la renda, però en els últims cinc minuts els jugadors dirigits per Joan Albert Cuadrat van reaccionar de la mà de l’exterior Antonio de Pina, que va estar molt actiu. Llavors va aparèixer el poderós físic d’un Placide Nakidjim que, juntament amb Noguerol i Samson van sentenciar definitivament el matx imposant-se 75-80 resultat final.

En la propera jornada, el Club Bàsquet Martorell visitarà la complicada pista del Real Múrcia, que compta amb l’exjugador del Bàsquet Manresa Javi Mugica a les seves files. El matx es posarà en marxa el proper dissabte 17 de febrer a partir de les set de la tarda. Podreu seguir-lo en directe, com sempre a: http://cbmartorell.cat/directe/