Presentació dels equips

El Club Bàsquet Martorell ha fet, aquest diumenge, la presentació dels equips al pavelló esportiu municipal. En aquesta temporada 2015-2016 el club compta amb 17 equips, on destaquen el Sènior masculí jugant a Lliga EBA i un equip amb persones amb un grau de discapacitat que participen a la Lliga ACELL (Agrupació Catalana d’Esports i Lleure per a Disminuïts Psíquics).

Prop de 200 esportistes de Martorell hi han desfilat, des de categoria Mini fins a la Sènior. L’equip ACELL forma part del CB Martorell des de fa quatre anys. Fins aleshores, disputava els partits i els torneigs com a Arc de Sant Martí. “El pas endavant d’incloure’ls en l’organització del club es tracta d’una experiència més que positiva per a ells i per a la resta de l’entitat”, ha destacat el president del CB Martorell, Miquel Fusalba.

A l’acte hi ha assistit la vocal de la Federació Catalana de Bàsquet, Maria Luís, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports, Belén Leiva.

Fonollosa ha agraït al club la seva tasca i ha destacat que “Martorell gaudeix de molt bona salut esportiva, amb un 9% de població que practica algun esport federat, més de 2.500 esportistes. És un orgull tenir tants nois i noies que practiquen esport, perquè l’entenem com una activitat que fomenta els valors individuals i col·lectius”.

Tot seguit s’ha disputat el partit del primer equip del CB Martorell, que ha guanyat 75 a 71 al CB Santfeliuenc amb dos exjugadors en les seves files: Alberto Balboa i Luis Molina.