Diumenge 15, la presentació

Aquest diumenge 15 de novembre el Club Bàsquet Martorell farà l’acte de presentació dels equips al pavelló esportiu municipal. En aquesta temporada 2015-2016 el club que presideix Miquel Fusalba compta amb 17 equips on destaquen el sènior masculí jugant a Lliga EBA i un equip amb persones amb un grau de discapacitat que participen a la Lliga ACELL (Agrupació Catalana d’Esports i Lleure per a Disminuïts Psíquics).

L’equip ACELL forma part del CB Martorell des de fa quatre anys. Fins aleshores, disputava els partits i els torneigs com a Arc de Sant Martí. El pas endavant d’incloure’ls en l’organització del club es tracta d’una experiència més que positiva per a ells i per a la resta del club.

Presentació i dos partits

L’acte de presentació del CB Martorell és previst que comenci a les 16.30h. Desfilaran prop de dos-cents esportistes de Martorell, des de categoria mini fins a sènior. En l’acte hi assistirà l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva.

Tot seguit es disputaran dos partits en categoria sènior. El primer equip del CB Martorell rebrà la visita, a les 18.30h, del CB Santfeliuenc amb dos exjugadors en les seves files: Alberto Balboa i Luis Molina. Un cop finalitzi aquest partit, el sènior femení s’enfrontarà al CB Begues, corresponent a Tercera Catalana femenina.