Promoció a les escoles

Des del Club Bàsquet Martorell estem duent a terme una campanya dirigida a nens i nenes de quart, cinquè i sisè de Primària de les escoles del municipi amb l’objectiu de fomentar la pràctica del bàsquet. Durant quatre sessions, Sergi Sánchez (infantil femení) i Jordi Fusalba (cadet femení), entrenadors del club, han mostrat els valors que transmet el bàsquet i el projecte del CB Martorell a les escoles Mercè Rodoreda i Juan Ramon Jiménez.

Aquesta setmana Deng Mayot i D’Von Campbell, jugadors del primer equip del CB Martorell, han fet una visita a l’escola Juan Ramon Jiménez acompanyats per a Xavier Garcia i Jordi Fusalba, director esportiu i coordinador dels equips base del club, respectivament.

Durant la sessió els nens i nenes van poder practicar l’anglès amb els dos jugadors que van ser sotmesos a diferents preguntes i, tot seguit, van jugar un partit a la pista poliesportiva de la pista. Mayot, jugador de 2,18 m i vinculat al Bàsquet Manresa (ACB), va ser la sensació dels nens i nenes. Els dos jugadors van signar autògrafs al final de la sessió.

Dissabte, jocs de bàsquet al Pavelló

Aquest dissabte, 9 d’abril, a partir de les 9.30 hores, el CB Martorell ha convocat als alumnes d’aquestes escoles a participar d’una jornada per posar en pràctica tot allò que han après durant les quatre sessions que s’han dut a terme als centres. Els participants faran jocs de bàsquet i partidets entre els assistents.

Garcia explica que “l’objectiu és que els nens i nenes aprenguin els valors que genera l’esport i, alhora, que aquells que els agradi jugar a bàsquet els obrim la porta perquè ho facin en els nostres equips”. A més, dissabte, podran veure alguns dels partits previstos entre els equips base del CB Martorell.