Campus de Setmana Santa

Els dies 21, 22, 23 i 24 de març el Club Bàsquet Martorell durà a terme el tradicional Campus de Setmana Santa al Complex lúdic i esportiu El Collell, situada entre les poblacions d’El Pla de l’Estany i La Garrotxa. L’activitat s’adreça als esportistes del club i té un cost de 185€. El pagament es farà en dos terminis (en el moment de la inscripció el 50% i el 9 de març, l’altra 50%).

El CB Martorell ofereix la possibilitat als nens i nenes que els apassioni el bàsquet de gaudir uns dies en el Campus de Setmana Santa. Enguany, l’entitat ha apostat per una nova casa de colònies: El Collell, en un entorn privilegiat. A més de la pràctica del bàsquet, els nens i nenes podran gaudir d’activitats complementàries (rocòdrom, hípica, trekking aquàtic, rutes BTT o discoteca). El preu de l’estada inclou l’allotjament, el viatge d’anada i tornada en autocar, l’estada i les activitats d’aventura.

El campus estarà dirigit pels entrenadors dels equips base del CB Martorell. Les inscripcions es poden fer a les oficines de l’entitat, al Pavelló Esportiu Municipal. La data límit d’inscripció és el 26 de febrer.