Resultats del dia 12 i 13 de novembre

Pre Mini Mixte

Ens hem presentat només amb 8 jugadors, de 13 que som, a les 9 del matí a Sitges i ens ha passat factura a la segona meitat. La pista llarguísima y el cansament acumulat per haver de jugar tants quarts no ens ha deixat competir fins al final. Ens quedem amb una primera part on seguim millorant el joc col•lectiu i les noves cares d’aquesta temporada van agafant importancia a l’equip. Menció especial per la Berta, que tot just fa dos mesos que juga a bàsquet i ja roba pilotes, corre contratacs i fica cistelles. Estem contents de l’actitut de tots als partits. Ara només falta venir mes concentrats als entrenaments i serem imparables!

Per Alex Baron

Mini Mixte

Partit molt desigual. El Sitges era fisicament molt superior i aixo ha marcat el partit. Ens falta jugar més en equip en molts moments del partit.

Per Albert Pallarès

Pre infantil Masculí

Partit guanyat des de la defensa, robant moltes pilotes que han possibilitat contraatacs. En atac hi ha hagut una bona circulació de pilota durant els primers quarts, però en els últims ens hem encallat una mica.

Per Sergi Gamito

Infantil B Masculí

Properament

Infantil A Masculí

El infantil A ha ganado al Corbera por 69-49 donde en casa de Corbera el Martorell perdió de 6, pero en fin, este partido fue un partido muy intenso durante los 6 primeros cuartos, aunque en el segundo cuarto el Martorell ya tenía ventaja de 15. Aún así los del Corbera despertaron y se pusieron 1 abajo, a partir del 6 cuarto empezamos a robar muchos balones a defender mejor, a atacar y sobre todo a cerrar mejor el rebote, en ese momento aumentamos mucho la diferencia hasta al final ganar el partido de 20.

Per Izan Urendez

Infantil Femení

Primer partit a pista llarga contra un rival molt similar. A l’últim quart de la primera part hem aconseguit distarcia-nos en el marcador amb un parcial de 10-2 i hem aconseguit mantindre la diferència fins al final. Seguim treballant i millorant!

Per Sergi Gamito

Cadet Femení

Partit ben treballat sobretot a la segona part on hem trobat molts espais a prop de cistella a partir de talls i bons passes que ens permetien tenir bones situacions de tir. Primer partit de la segona volta on s’ha pogut veure una millora per part de les jugadores. A seguir treballant!

Cadet Masculí

Dura derrota del cadet masculí devant un ambiciós CB Montpedrós. Fluixa defensa dels nostres i desorientació i nervis a l’atac probablement per culpa d’una bona pressió del visitant. Ens ha faltat mentalitat guanyadora. Però tenim bons jugadors i de les millors peces surten els grans motors. Bon arbitratge.

Per Xavi

Junior Femení

Partit ben treballat tant en atac com en defensa. Cal destacar la bona actitud del equip durant tot el partit que contrasta amb els errors en l’encert de cara a cistella.

Per Sergi Gamito

Logo Club Bàsquet Martorell

SOTS 21 B Masculí

Properament

Logo Club Bàsquet Martorell

SOTS 21 A Masculí

Properament

Logo Club Bàsquet Martorell

Sènior Femení

Resultat enganyós pel nostre joc, vem jugar en atac força be però les cistelles no van entra, els que ens va portar a esta 15 a sota. en el moment que vem tindre encert el marcador va ser equitatiu sense poder baixar dels 10, els últims 3 minuts la precipitació de le equip és fa reflexar amb aquest resultat.
Molt millor que les 2 últimes jornades, ens fa falta una mica d’encert per emportar-nos la primera victòria.

Per Francisco Vila

Sènior A Masculí

Segona derrota, primera a casa del Basquet Martorell. Un encertat Calvia amb les idees molt clares es va presentar a Martorell per emportar-se un partit disputat en la matinal de diumenge. Un bon inici dels locals va ser un miratge ja que ràpidament els visitants van agafar les rendes del partit amb atacs estàtics de la ma d’un omnipresent Jose Maria Morales que feia una primera part impecable posant en problemes al Martorellencs. Els atacs poc fluids dels locals el feia estar incomodes a la pista. S’arribaria a una màxima de 14 punts a favor dels balears, una petita reacció local faria que el +10 pels de Cavia fos el resultat a la mitja part. El que estava clar es que els blaus reaccionarien, i així va ser, ara si amb una defensa solida i un atac fluid ràpidament posava el partit igualat. Partit obert i semblava que la victòria era possible. Últim quart on semblava que el Martorell amb bones sensacions estaria amb opcions de victòria va aparèixer un gran Ivan Matemalas que responia amb 4 triples cada acció del Martorell. Finalment no va poder ser, segona derrota consecutiva i un partit on de ben segur els nostres aprendran moltes coses. Toca seguir treballant de valent!!! Som blaus

Sènior B Masculí

Partit amb molt de contacte i permisivitat arbitral per part dels dos equips, on em demostrat ser un equip i emportarnos la victoria en un desplaçament sempre difícil de guanyar.

Per Brian Ruiz