Resultats del dia 15 i 16 d’octubre

Pre Mini Mixte

Mal partit en línies generals. Descentrats en tot moment i espesos tant en atac com en defensa. Sense ser capaços d’atacar en equip (molt individualisme) hem guanyat el partit a base de recuperar pilotes, contratacar i tenir molta superioritat física. No sempre guanyarem sense esforçar-nos. Cal treballar més als entrenaments i segur que ho farem!

Per Alex Baron

Mini Mixte

Ens han tancat marcador al sisè quart per falta d’intensitat, en defensa i en el rebot. L’últim quart hem pujat d’intensitat però no ha estat suficient. Intentarem corretgir aquests errors en els entrenaments, però sobre to, tots molt contents i a seguir treballant.

Per Oulid Shali

Pre infantil Masculí

Partit on des del primer quart hem agafat distància al marcador gràcies als contraatacs i a les pilotes robades. En general hem mantingut un bon to defensiu durant tot el partit, malgrat que en l’apartat ofensiu ens ha mancat compartir més la pilota ja que hem estat individualistes en algunes accions. Alguns jugadors del equip EBA han estat animant als jugadors durant la roda inicial.

Per Albert Pallarès

Logo Club Bàsquet Martorell

Infantil B Masculí

Properament

Infantil A Masculí

Vam començar molt bé el partit, però alguna cosa vam fer malament per perdre. Al principi el partit estava molt igualat però al segon quart vam baixar el ritme i ens van fer un parcial de deu zero.Al tercer quart vam mantenir-nos on estavem i al quart quart vam posar-nos un punt per davant. Al cinquè i al sisè quart vam tornar a baixar el ritme permetent cistelles fàcils i vam acabar el partit perdent de diset punts.La conclusió del partit es que ens falta ritme i hem de jugar més en equip, però de ben segur ens ha de servir per a millorar.

Per Carlos Cabezas

Logo Club Bàsquet Martorell

Infantil Femení

Properament

Logo Club Bàsquet Martorell

Cadet Femení

Properament

Logo Club Bàsquet Martorell

Cadet Masculí

Partit dolent desde l’inici. Actitud dolenta en defensa i no es fa res d’allò treballat en atac durant els entrenaments. Hem estat per davant del marcador durant tres quarts per que els contraris no tenien gens d’encert. L’ultim quart els jugadors decideixen deixar de competir. Si no volen guanyar, lo normal és perdre.

Per Mario Fuentes

Junior Femení

Hem aconseguit distanciar-nos des d’un bon principi i no hem deixat, que l’equip rival, entrés al partit. Cal destacar el bon treball de l’equip en atac, amb bona circulació de pilota i contraatacs ben finalitzats. Com únic aspecte negatiu, podem dir que en defensa hem treballar una mica més.

Per Sergi Gamito

SOTS 21 B Masculí

Partit igualat durant els primers instants de partit fins el 1quart. Amb les idees més clares i sabent que la feina que tocava fer era en defensa, principalment. Bon partit en conjunt, queden moltes coses a millorar però sens dubte estem en el camí!
Som-hi blaus!!

Per Alex Hernández

SOTS 21 A Masculí

Partit molt disputat, i ben jugat  amb molta variació en el marcador. L’equip local va lluitar i es va esforçar en defensa sobre tot en la segona part. Hem de continuar treballant  en totes els conceptes. 1. 12-7; 2.19-25; 3. 38-37; 4. 51-47

Per Rafel Elies

Sènior Femení

Partit on hem començat força be, però un encert exterior del s Andreu a provocat la marxa d aquest al marcador, l’equip no ha gestionat el marcador i ha caigut en precipitació i mala defensa que ha provocat que el resultat anés poc a poc a més fins.el final del partit. Seguim treballant per aclimatar-se a la nova categoria.

Per Francisco Vila

Sènior A Masculí

Victoria a casa contra el Santfeliuenc per 84 – 49 en un partit molt complert per part dels nois d’Adrià Alonso. Bon ritme de partit tant davant com darrere que no van donar opcions a cap de les alternatives plantejades pel Santfeliuenc. Victoria d’equip on tothom va aportar. Agrair el suport de la grada que en tot moment va estar recolzant l’equip des del minut 1 de partit. Propera setmana una de les sortides mes complicades del calendari a la pista del Sabadell Sant Nicolau que ve de guanyar al Basquet Salt. Serà el proper diumenge a les 17:30.

Logo Club Bàsquet Martorell

Sènior B Masculí

Partit amb una victoria fàcil a casa un rival assequible, però que en cap moment ens ho va ficar fàcil, i encara menys al veure que ens contagiavem del seu ritme lent i pessat. Tot i això, una victòria mes dins del sac i a seguir treballant dur aquesta setmana entrant.

Per Brian Ruiz