Serà una festassa

Aquest dissabte, 30 d’abril, tindrà lloc la jornada de bàsquet al carrer a la plaça de les Cultures i, en cas de pluja, al Pavelló Esportiu, que organitzem des del CB Martorell. En el torneig s’han inscrit 45 equips i 170 jugadors des de la categoria premini fins a veterans. Cal destacar, també, la presència de diferents equips de la fundació Arc de Sant Martí. La jornada tindrà lloc de 9.30 a 14.00 i de 15.30 a 18.00 hores.

Una altra de les novetats serà la presència del jugador del filial del FC Barcelona, Lubos Barton. El txec serà entre 12.00 i 13.00 hores participant de la jornada, fent-se fotografies i signant autògrafs amb aquells participants que ho desitgin.

El torneig de 3×3 és obert a tothom, un concurs de triples, un concurs two ball i activitats amb cadira de rodes. 

Un concurs per a les famílies

Una de les propostes previstes en la jornada de bàsquet al carrer serà el concurs two ball adreçat a pares, mares, fills i filles. És un concurs de tir que es realitza per parelles i durant un temps determinat la parella haurà de sumar la màxima puntuació possible llançant a cistella des de diferents posicions. En la inscripció és imprescindible que les parelles estiguin formades per un adult/a i un nen/a.

El concurs de triples, el concurs de two ball i les activitats amb cadira de rodes les inscripcions es faran el mateix dia de la jornada de bàsquet al carrer. El CB Martorell instal·larà un punt de servei de bar durant tota la jornada que compta amb el suport de l’Ajuntament de Martorell, la Diputació de Barcelona i Inovyn.

Gràcies a tots per a participar-hi i gaudiu del bàsquet!