TOPEM AMB els 4ª – L’HOSPITALET

Dissabte 3 de Febrer, vam jugar contra un Hospitalet que va aconseguir la seva 12ª Victòria de la temporada i que va aconseguir entrenar-se aquest 2018 i sobreposar-se notablement a les baixes d’Edgar i Shota. Van tornar a guanyar com ho fes en l’anada el duel català de la categoria, en un partit molt igualat davant un Martorell que venia de guanyar 3 dels seus últims 4 partits (un d’ells a Granada).

Us deixem les declaracions del nostre entrenador, Joan Albert Cuadrat, que valora el partit en 3 punts claus per explicar el resultat obtingut: errors defensius on es notava la falta de Bebo, actitud negativa dels jugadors en els primers quarts i finalment apunta a un molt mal arbitratge, amb suma claredat.

 

 

Visitavem un Pavello Municipal que va batre el record d’assistència aquesta temporada amb més de 600 espectadors dels quals molts eren de l’equipo visitant. Així que aprofitem per donar les gràcies a tota una afició Martorellenca que ens va acompanyar en aquest viatje. Tot un bus ple d’energia pels nostres nois.

Un triple de David Jofresa des de mig camp sobre la botzina deixava el marcador al final d’aquest 1r període 21-20.
Vam iniciar el segon quart amb el mateix patró que el primer, moltíssima igualtat amb petites diferències en el marcador per Torrons Vicens CB L´Hospitalet, 33-29 disputats els primers 5 minuts.

Trencaven la balança dues dels més destacats del CB L´Hospitalet en aquest període, un Johan Kody amb 10 punts i Devin Schmidt amb 14, sumaven 24 punts dels 46 totals que portava el seu equip, parcial 25-18 pels de Jorge Tarragona, 46-38.

Després del descans un parcial en 2 minuts per als visitants de 0-8, amb dos triples consecutius de Mazaira igualaven la trobada. Reaccionava Torrons Vicens després del temps mort de Jorge Tarragona, per col·locar-se novament en un 51-48 a l’equador de la cambra. Parcial novament favorable per als locals 19-18 que deixaven mancant 10 minuts per a la finalització el 65-56.

En l’últim període va saber treballar Torrons Vicens CB L´Hospitalet al moment que Martorell va ser a per el partit, amb una perfecta lectura del mateix, la qual cosa li va portar a tenir controlat el marcador fins als 2 últims minuts de partit on es va entrar en el joc dels tirs lliures amb tots dos equips en bonus i el marcador reflectint 78-70.

Aquest quart va portar al Martorell a un parcial de 19-20, per deixar el definitiu 84-76.

El pivot Johan Kody s’ha erigit com el MVP del partit i també de la jornada de LEB Plata després d’anotar 21 punts, 9 rebots, 1 assistència, 2 mats i sumar 33 de valoració.

Tot i la derrota, el #LEBPlata avui torna a entrenar focalitzat 100% en el próxim partit a casa que ens enfrontarà amb la Roda, 2ª a la classificació.