Trobades de bàsquet

Aquest dissabte, 19 de març, Martorell acollirà la primera jornada de Trobades de Bàsquet que promou la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) per a aquells equips que no disputen competició federada. Aquesta temporada l’equip mini femení del CB Martorell no competeix de forma reglada i és el convidat en aquesta jornada d’inauguració al Pavelló Esportiu Municipal.

A més del CB Martorell hi hauran els equips de CB Sant Andreu de la Barca i el CB Torrelles. L’activitat, de caràcter més lúdic i menys competitiu, tindrà lloc de 9.00 a 12.00 hores. Albert Pallarès, coordinador dels equips base fins a infantil del CB Martorell explica que “és activitat que pretén ser una presa de contacte per a aquells jugadors que s’inicien en el món del bàsquet. Els tres equips participants s’enfronten entre ells però amb la singularitat que no es comptabilitzen els punts”.

Aquesta activitat és en format triangular i els partits es divideixen en quatre períodes de 10 minuts cadascun a temps corregut. La competició tindrà lloc cada quinze dies en un escenari diferent de la província de Barcelona.