Vine al 3X3 SIMPLE GREEN

Vine al 3X3 SIMPLE GREEN, el toneig bàsquet al carrer organitzat pel Club de Bàsquet Martorell

 

El dissabte 26 de maig tindrà lloc a la Plaça de les Cultures de Martorell el 3×3 de bàsquet patrocinat per Simple Green i organitzat pel Club de Bàsquet Martorell.

 

Un esdeveniment esportiu i lúdic que pretén promocionar el bàsquet a la ciutat i convidar a tota la població a viure una jornada d’esport d’allò més divertida. A primera hora del matí, el Club de Bàsquet Martorell reunirà a nens d’altres clubs de les rodalies per jugar alguns partits entre ells i començar la jornada d’una manera activa i alegre.

 

Al voltant de les 11 començarà oficialment el 3×3 a la Plaça de les Cultures on competiran equips de categories minis, infantils-cadets, sèniors i veterans. Des dels més petits fins als més grans reunits en una trobada esportiva de bàsquet al carrer plena de sorpreses.

 

Per a cada participant hi haurà diferents premis i regals per gràcies a Simple Green, patrocinador oficial del Club de Bàsquet i de l’esdeveniment, un netejador ecològic que ajuda a mantenir la llar i el món nets. També es celebrarà un concurs de fotografia per equips davant del “photocall” de Simple Green on la imatge d’equip més original guanyarà tres entrades del parc d’atraccions “Tibidabo”.

 

Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar a les oficines del bàsquet al poliesportiu de Martorell o bé online a través de la web del club http://cbmartorell.cat/inscripcio-3×3/. Durant la jornada hi haurà servei de barra gràcies al Club de Bàsquet Martorell.

 

Us hi esperem a tots!