PRIMERS AMISTOSOS DE PRETEMPORADA PER AL SÉNIOR A MASCULÍ

El primer equip masculí ha iniciat la pretemporada jugant dos partits en dos dies per començar a agafar ritme.

El primer partit el van jugar divendres al Pavelló Esportiu Municipal davant el CB Roser de Lliga EBA. Un partit en el que van debutar les noves incorporacions; Bernat Álvarez, Alejandro Catalán, Jordi Catalán i Albert Valle.

El partit va estar marcat per un mal inici dels de Toni Olivares que van encaixar un parcial d’11-27 al final del primer període. Posteriorment, els blaus es van anar entonant i van aconseguir arribar al darrer quart amb el matx igualat (51-53). Finalment els locals van prémer l’accelerador i van ser capaços de capgirar el marcador en els minuts finals fins al 74-69 final.

El segon partit de preparació es va jugar dissabte a la pista del CB Navàs, de Copa Catalunya. Semblant al primer partit, els blaus van sortir amb poc encert i concedint cistelles fàcils, arribant a la mitja part amb un desavantatge de fins a 20 punts (45-25). A la segona meitat van millorar molt en defensa però no va ser suficient per evitar la primera derrota de la temporada, acabant 66-59 per als locals.

Properament, l’equip es desplaçarà fins a Menorca on disputaran dos amistosos més (CB Es Castell i Menorca Bàsquet) per arribar a to a l’inici de la Lliga Catalana EBA que començarà el 19 de Setembre a casa davant el CB Igualada.