Presentació

Som bàsquet. Som Martorell

Benvolguts i benvolgudes,

El Club Bàsquet Martorell, es va constituir al 1975 amb l´objectiu de promoure la pràctica del basquet al nostre municipi. Durant tota la nostra historia jugadors, entrenadors, directius i famílies, sou i continueu  sent el nostre major actiu, allò que dona valor afegit a la nostra entitat.

Som un club on els valors de la superació, la humilitat, la ètica, el respecte, la igualtat, la solidaritat i la integració, es visualitzen a la pista i a totes les accions que desenvolupem. Continuem a data d´avui fidels aquests principis, i mantenim intacte el nostre compromís de formar persones a través de l´esport. El Club Basquet Martorell és un club de bàsquet de referència, reconegut i respectat al nostre territori i fora d’ell.

Des de l´actual Junta Directiva volem traslladar a tots i a totes aquells qui  estimen al nostre club la clara voluntat de continuar treballant plegats per mantenir l’esperit d´allò que els nostres antecessors van construir i preservar quelcom que ens fa especials i únics. #somblaus.

Laura Amat Gual

Presidenta CBMartorell

Laura Amat Gual – Presidenta CBMartorell