Campus d’estiu

Estiu: Tecnificació, jocs i piscina

Un cop acabat el curs i la competició regulada, des del Club Bàsquet Martorell organitzem, també, un campus de tecnificació que es duu a terme al Pavelló Esportiu Municipal. Les inscripcions també son obertes a tothom, des de categoria premini fins a cadet.

L’objectiu d’aquest campus, és que els jugadors i jugadores segueixin millorant la pràctica de bàsquet de cara a la temporada següent on ens esperen nous reptes. Diferents entrenadors del nostre club són els encarregats i responsables de dirigir les sessions d’entrenament.

Cada setmana tenim un dia de piscina, quan podem disfrutar de la piscina d’estiu, i un altre dia d’excursió, quan podem fer gimcanes, guerres d’aigua i fins i tot sortides a la platja o a illa fantasia.

Durant el campus també hi ha xerrades amb la presència de professionals del nostre esport: àrbitres (per parlar-nos del reglament), nutricionistes (per parlar-nos de la dieta adequada per un esportista) i fins i tot hem contat amb la col·laboració de David Navarro (jugador ACB, del Morabanc Andorra), que ens va explicar les seves experiències a l’èlit.